Het forum van FS-Haaglanden is voor iedereen toegankelijk.

Uitsluitend leden van deze Flight Simulator club kunnen reageren op een bestaand topic of een nieuw topic beginnen. Leden kunnen zich met het contactformulier registreren bij de webmaster.

 

Op het forum kunnen informatie en nieuwe ontwikkelingen binnen de flight simulator wereld worden uitgewisseld en besproken.

Een aantal leden van FS-Haaglanden vliegt online. Zo is er iedere donderdagavond een door FS Haaglanden georganiseerde vlucht op het netwerk van V-Bird Virtual Airline. De geplande vluchten, zowel IFR als VFR, zijn heel populair, mede omdat de sfeer ongedwongen is. Deze vluchten worden wekelijks op het forum gepubliceerd.

Hier komt u snel bij het aanmeldformulier  van V-Bird VA, na verwerking van dit formulier ontvangt u alle gegevens om op het platform te mogen vliegen. 

 

Note:

Soms lukt het niet om op het forum te komen, dit ligt niet aan de FS Haaglanden.nl website, u klikt slecht naar een externe website die het probleem kan oplossen, wij zijn daar afhankelijk van, echter op deze manier is onze website niet via het forum bereikbaar voor onbevoegden.